MISE EN BOUCHE

༻༻༻༺༺༺

EGG 64° / PARIS MUSHROOM FRICASSE / GARLIC SAUCE / TRUFFLES*

OU

COOKED AND RAW ASPARAGUS / CITRUS VINAIGRETTE / GRAPEFRUIT / BREAST SMOKED*

OU

MAQUEREL GRAVLAX / SOUR CREAM / CARROT MOUSSE PICKLES / CROUTONS*
༻༻༻༺༺༺

POLLACK / GRILLED ASPARAGUS / SAFFRON FONDANT TURNIP / FISH SOUP EMULSION WITH SCUTTLE INK*

OU

LAMB SHOULDER / SMALL SPELLED / CELERY / MORELS / STRONG JUICE*

༻༻༻༺༺༺

HOMEMADE MERINGUE / CHESTNUT CREAM / VANILLA MASCARPONE CHANTILLY / RED FRUIT HEART*

ou

SELECTION OF CHEESE*
OU
JIVARA CHOCOLATE MILLE FEUILLE / CARAMELIZED PEANUTS / SALTED BUTTER CARAMEL*

AUCUN MENU NE POURRA ÊTRE SERVI ET PARTAGÉ POUR 2 PERSONNES